Whatsapp Aydınlatma Metni – Aslı

Franchise başvurularımız başlamıştır! Geç kalmadan başvurun

whatsapp aydınlatma metni

  1. Veri sorumlusu sıfatıyla Aslı Mağazacılık ve Unlu Mamuller Üretim Anonim Şirketi
    olarak, Şirketimiz ile ……………… numaralı hat üzerinden yapabileceğiniz Whatsapp
    iletişim / görüşme sürecinde Whatsapp üzerinden iletebileceğiniz talep, bildirim ve
    şikâyetlerin alınması esnasında işlenecek kişisel verileriniz ile ilgili olarak 6698 sayılı Kişisel
    Verilerin Korunması Kanunu’nun 10’uncu maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine
    Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ uyarınca hazırladığımız işbu
    aydınlatma metni ile sizi bilgilendirmek isteriz.
    1. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ
    KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ AÇIKLAMA
    Kimlik Ad-soyad, TC kimlik numarası
    İletişim Adres, E-posta adresi, telefon

    numarası

    Müşteri İşlem Çağrı merkezi kayıtları, üyeliğe
    ilişkin bilgiler, müşteri talep /
    şikayet bilgisi.

    2. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI
    Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından KVKK ve diğer ilgili mevzuata uygun olarak
    aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir:
     Elektrik Piyasası Kanunu ve ikincil mevzuatında belirlenen kurallar uyarınca elektrik
    dağıtım sistemi kullanıcılarına karşı yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi,
     Müşteri ilişkileri süreçlerinin yürütülebilmesi; iş ve hizmet sürekliliğinin
    sağlanabilmesi,
     Müşterilerimizin şirketimize kolay ulaşabilmesi için alternatif tüketici hizmet
    merkezinin sunulması,
     Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi,
     Müşteri taleplerinin daha hızlı alınması sonucunda hızlı çözüm yolları üretilebilmesi
    3. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILABİLECEĞİ KİŞİ YA DA
    KURULUŞLAR VE AKTARILMA AMAÇLARI
    Kişisel verileriniz;
    i. İlgili mevzuatlar uyarınca düzenleme ve denetim yetkileri kapsamında şeffaflığın
    sağlanması, ihtilafların çözümü, doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak
    kullanılabilmesi amaçlarıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına,
    ii. Kanunlarda açıkça öngörülmüş olması halinde kamu otoritelerine, özel hukuk ve kamu
    hukuku tüzel kişilerine, doğrudan veya dolaylı pay sahiplerine,

    iii. Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla,
    banka ve finans kuruluşlarına, elektrik tedarikçilerine, sigorta şirketlerine, dijitalleşme,
    bilgi ve teknoloji işlerini yürüten kişi ve kuruluşlara, yerel idareler ve alt yapı
    kuruluşları da dâhil olmak üzere gerçek kişilere ve özel hukuk tüzel kişilerine,
    hissedarımıza, tedarikçilerimize, topluluk şirketlerine ve yetkili kamu kuruluşlarına,
    iv. Hukuki yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi için zorunlu olması nedeniyle
    tedarikçilerimize, elektrik tedarikçilerine, iş ortaklarımıza, topluluk şirketlerine,
    doğrudan veya dolaylı pay sahiplerimize, yerel idareler, alt yapı kuruluşları da dâhil
    olmak üzere yetkili özel hukuk ve kamu hukuku tüzel kişilerine ve gerçek kişilere,
    v. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için kamu otoritelerine, yetkili özel
    hukuk ve kamu hukuku tüzel kişilerine ve gerçek kişilere,
    vi. Veri sorumlusu şirketimizin meşru menfaati kapsamında topluluk şirketlerine, iş
    ortaklarına,
    Açık rızanızın olması halinde;
    vii. Kişisel verileriniz Whatsapp uygulaması üzerinden toplanarak 3561 Homestead
    Road Suite 416 Santa Clara, CA 95010 United States adresinde yerleşik
    Whatsapp Inc.’ın Amerika da bulunan bulut hizmet sunucusu ve
    viii. ……………………………. nin kullandığı bulunan bulut hizmet sunucusu
    üzerinden yurtdışına aktarılacaktır.
    4. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
    Kişisel verileriniz;
    i. İlgili yönetmelik ve ikincil mevzuatı ile ilgili diğer kanunlarda açıkça öngörülmesi ve
    hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi hukuki sebebine dayalı olarak;
     İlgili Kanun ve ikincil mevzuatında belirlenen kurallar uyarınca müşterilere karşı
    yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi,
     Müşteri ilişkileri süreçlerinin yürütülebilmesi; iş ve hizmet sürekliliğinin
    sağlanabilmesi,
    ii. Bir hakkın tesisi kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve
    ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun
    meşru menfaatlerine dayalı olarak;
     Müşterilerimizin şirketimize kolay ulaşabilmesi için alternatif tüketici hizmet
    merkezinin sunulması,
     Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi,
     Müşteri taleplerinin daha hızlı alınması sonucunda hızlı çözüm yolları üretilebilmesi
    Amaçları ile otomatik yollarla işlenecek, açık rızanızın varlığı halinde 3561 Homestead
    Road Suite 416 Santa Clara, CA 95010 United States adresinde yerleşik Whatsapp Inc.
    tarafından sağlanan Whatsapp uygulaması üzerinden dijital/elektronik olarak;

    ……………………………………….. A.Ş’ nin sağladığı arayüz ile Şirketimizin müşteri
    bilgi sistemine geçirilmesi suretiyle toplanacaktır.
    5. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN KVK KANUNU’NUN 11. MADDESİNDE
    SAYILAN HAKLARI VE KULLANILMASI
    6698 Sayılı Kanun’un 11. Maddesinde yer alan haklarınızı kullanmak için “Veri Sorumlusuna
    Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre kimliğinizi tevsik edici belgeler ve
    talebinizi içeren dilekçeniz ile şirketimizin Erikli Pınar Açmalar Mevkii Y.Dudullu OSB Mah.
    1. Cad.No:4 İç Kapı:1 Ümraniye/İstanbul adresine yazılı olarak veya şirketimizin
    info@aslicom.tr kayıtlı elektronik posta adresine güvenli elektronik imza veya mobil imzanız
    ile iletebilirsiniz. İletilen talep doğrultusunda, ilgili başvurunuza doğru ve kanuni süresinde
    ücretsiz olarak cevap verilecektir. İşlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, “Veri
    Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ”in ücret başlıklı 7. Maddesine göre
    işlem yapılacaktır.
    İlgili Kişi Başvurunuzu, internet sitemizde KVKK sekmesi altında yer alan “KVKK İlgili Kişi
    Başvuru Formu” ’nu doldurarak ve yukarıda sayılan yöntemlerden biriyle bize
    iletebileceğinizi belirtmek isteriz.

SOSYAL MEDYA’DA

BİZİ TAKİP EDİN

  1. Veri sorumlusu sıfatıyla Aslı Mağazacılık ve Unlu Mamuller Üretim Anonim Şirketi
    olarak, Şirketimiz ile ……………… numaralı hat üzerinden yapabileceğiniz Whatsapp
    iletişim / görüşme sürecinde Whatsapp üzerinden iletebileceğiniz talep, bildirim ve
    şikâyetlerin alınması esnasında işlenecek kişisel verileriniz ile ilgili olarak 6698 sayılı Kişisel
    Verilerin Korunması Kanunu’nun 10’uncu maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine
    Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ uyarınca hazırladığımız işbu
    aydınlatma metni ile sizi bilgilendirmek isteriz.
    1. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİNİZ
    KİŞİSEL VERİ KATEGORİSİ AÇIKLAMA
    Kimlik Ad-soyad, TC kimlik numarası
    İletişim Adres, E-posta adresi, telefon

    numarası

    Müşteri İşlem Çağrı merkezi kayıtları, üyeliğe
    ilişkin bilgiler, müşteri talep /
    şikayet bilgisi.

    2. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI
    Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından KVKK ve diğer ilgili mevzuata uygun olarak
    aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir:
     Elektrik Piyasası Kanunu ve ikincil mevzuatında belirlenen kurallar uyarınca elektrik
    dağıtım sistemi kullanıcılarına karşı yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi,
     Müşteri ilişkileri süreçlerinin yürütülebilmesi; iş ve hizmet sürekliliğinin
    sağlanabilmesi,
     Müşterilerimizin şirketimize kolay ulaşabilmesi için alternatif tüketici hizmet
    merkezinin sunulması,
     Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi,
     Müşteri taleplerinin daha hızlı alınması sonucunda hızlı çözüm yolları üretilebilmesi
    3. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILABİLECEĞİ KİŞİ YA DA
    KURULUŞLAR VE AKTARILMA AMAÇLARI
    Kişisel verileriniz;
    i. İlgili mevzuatlar uyarınca düzenleme ve denetim yetkileri kapsamında şeffaflığın
    sağlanması, ihtilafların çözümü, doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak
    kullanılabilmesi amaçlarıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına,
    ii. Kanunlarda açıkça öngörülmüş olması halinde kamu otoritelerine, özel hukuk ve kamu
    hukuku tüzel kişilerine, doğrudan veya dolaylı pay sahiplerine,

    iii. Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla,
    banka ve finans kuruluşlarına, elektrik tedarikçilerine, sigorta şirketlerine, dijitalleşme,
    bilgi ve teknoloji işlerini yürüten kişi ve kuruluşlara, yerel idareler ve alt yapı
    kuruluşları da dâhil olmak üzere gerçek kişilere ve özel hukuk tüzel kişilerine,
    hissedarımıza, tedarikçilerimize, topluluk şirketlerine ve yetkili kamu kuruluşlarına,
    iv. Hukuki yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi için zorunlu olması nedeniyle
    tedarikçilerimize, elektrik tedarikçilerine, iş ortaklarımıza, topluluk şirketlerine,
    doğrudan veya dolaylı pay sahiplerimize, yerel idareler, alt yapı kuruluşları da dâhil
    olmak üzere yetkili özel hukuk ve kamu hukuku tüzel kişilerine ve gerçek kişilere,
    v. Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için kamu otoritelerine, yetkili özel
    hukuk ve kamu hukuku tüzel kişilerine ve gerçek kişilere,
    vi. Veri sorumlusu şirketimizin meşru menfaati kapsamında topluluk şirketlerine, iş
    ortaklarına,
    Açık rızanızın olması halinde;
    vii. Kişisel verileriniz Whatsapp uygulaması üzerinden toplanarak 3561 Homestead
    Road Suite 416 Santa Clara, CA 95010 United States adresinde yerleşik
    Whatsapp Inc.’ın Amerika da bulunan bulut hizmet sunucusu ve
    viii. ……………………………. nin kullandığı bulunan bulut hizmet sunucusu
    üzerinden yurtdışına aktarılacaktır.
    4. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
    Kişisel verileriniz;
    i. İlgili yönetmelik ve ikincil mevzuatı ile ilgili diğer kanunlarda açıkça öngörülmesi ve
    hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi hukuki sebebine dayalı olarak;
     İlgili Kanun ve ikincil mevzuatında belirlenen kurallar uyarınca müşterilere karşı
    yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi,
     Müşteri ilişkileri süreçlerinin yürütülebilmesi; iş ve hizmet sürekliliğinin
    sağlanabilmesi,
    ii. Bir hakkın tesisi kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve
    ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun
    meşru menfaatlerine dayalı olarak;
     Müşterilerimizin şirketimize kolay ulaşabilmesi için alternatif tüketici hizmet
    merkezinin sunulması,
     Müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi,
     Müşteri taleplerinin daha hızlı alınması sonucunda hızlı çözüm yolları üretilebilmesi
    Amaçları ile otomatik yollarla işlenecek, açık rızanızın varlığı halinde 3561 Homestead
    Road Suite 416 Santa Clara, CA 95010 United States adresinde yerleşik Whatsapp Inc.
    tarafından sağlanan Whatsapp uygulaması üzerinden dijital/elektronik olarak;

    ……………………………………….. A.Ş’ nin sağladığı arayüz ile Şirketimizin müşteri
    bilgi sistemine geçirilmesi suretiyle toplanacaktır.
    5. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN KVK KANUNU’NUN 11. MADDESİNDE
    SAYILAN HAKLARI VE KULLANILMASI
    6698 Sayılı Kanun’un 11. Maddesinde yer alan haklarınızı kullanmak için “Veri Sorumlusuna
    Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre kimliğinizi tevsik edici belgeler ve
    talebinizi içeren dilekçeniz ile şirketimizin Erikli Pınar Açmalar Mevkii Y.Dudullu OSB Mah.
    1. Cad.No:4 İç Kapı:1 Ümraniye/İstanbul adresine yazılı olarak veya şirketimizin
    info@aslicom.tr kayıtlı elektronik posta adresine güvenli elektronik imza veya mobil imzanız
    ile iletebilirsiniz. İletilen talep doğrultusunda, ilgili başvurunuza doğru ve kanuni süresinde
    ücretsiz olarak cevap verilecektir. İşlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, “Veri
    Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ”in ücret başlıklı 7. Maddesine göre
    işlem yapılacaktır.
    İlgili Kişi Başvurunuzu, internet sitemizde KVKK sekmesi altında yer alan “KVKK İlgili Kişi
    Başvuru Formu” ’nu doldurarak ve yukarıda sayılan yöntemlerden biriyle bize
    iletebileceğinizi belirtmek isteriz.

SOSYAL MEDYA’DA

BİZİ TAKİP EDİN

Hemen başvurun!

Asli restoran zinciri, sunduğu eşsiz yemeklerle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur. Aynı zamanda, kaliteli hizmet anlayışıyla da sektörde öne çıkan bir marka olmuştur. Şimdi ise Asli, büyüme stratejisini genişleme ve franchising ile birleştirerek franchise fırsatları sunmaktadır.

Hemen başvurun!

Asli restoran zinciri, sunduğu eşsiz yemeklerle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur. Aynı zamanda, kaliteli hizmet anlayışıyla da sektörde öne çıkan bir marka olmuştur. Şimdi ise Asli, büyüme stratejisini genişleme ve franchising ile birleştirerek franchise fırsatları sunmaktadır.